Ανατροπή στην υπόθεση του άτυχου χάσκι στην Αράχωβα – Αναμένεται ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

By admin 2 Min Read

Στο επίκεντρο των ειδήσεων βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η τραγική υπόθεση του θανάτου του χάσκι «Όλιβερ» στην Αράχωβα. Σε μια αναπάντεχη εξέλιξη, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελληνική Αστυνομία πρόκειται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες μια σημαντική ανατροπή: Ο θάνατος του άτυχου ζώου δεν οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα, αλλά σε επίθεση από αγέλη αδέσποτων και άγριων ζώων.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, ο «Όλιβερ» υπέστη βαρύ και πολλαπλό τραυματισμό από συμπλοκή με αγέλη αδέσποτων άγριων σκύλων. Η εκδοχή αυτή, που αναμένεται να επιβεβαιωθεί επίσημα, ανατρέπει τις αρχικές υποθέσεις που οδηγούσαν σε δράστη ανθρώπινο.

Η είδηση αυτή έρχεται ως σοκ, καθώς η κοινότητα της Αράχωβας και οι φιλόζωοι οργανώσεις είχαν εκφράσει την οργή και τη λύπη τους για τον φρικτό θάνατο του ζώου, πιστεύοντας ότι προέρχεται από ανθρώπινο χέρι.

Η επίσημη άποψη της ΕΛΑΣ, δια στόματος της εκπροσώπου τύπου, Κωνσταντίας Δημογλίδου. Η οποία, μιλώντας στο MEGA είπε: «Μέχρι στιγμής, τα δεδομένα που είχε η αστυνομία δεν μας δείχνουν κάποιον δράστη. Δεν δείχνουν δηλαδή κάποιον άνθρωπο. Έχουμε, φυσικά, και τις τρεις γνωματεύσεις και περιμένουμε και μια πραγματογνωμοσύνη, ώστε να δοθεί όλο το υλικό στον Εισαγγελέα. Όταν έχουμε κάτι επίσημο από την εισαγγελία, τότε θα έχουμε ανακοινώνεις. Πάντως, η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη δράστη ούτε σε κάποια ταυτοποίηση».

- Advertisement -

Leave your vote

-1 Points
Upvote Downvote
Share This Article
Leave a comment

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.