Ο πιο Viral σκύλος του διαδικτύου: Έχει τεράστια μύτη και χιλιάδες followers στα Social Media

By admin 2 Min Read

Τα ρεκόρ έχουν κάτι μοναδικό. Κάποια είναι απίστευτα, άλλα εντυπωσιακά, ενώ μερικά είναι απλώς… πρωτότυπα. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει το ρεκόρ της Lapsha, ενός γλυκύτατου θηλυκού Borzoi, μίας ράτσας σκύλων που προέρχεται από τη Ρωσία. Και το ρεκόρ της; Έχει τη μεγαλύτερη μύτη που καταγράφηκε ποτέ, με εκπληκτικά 30 εκατοστά μήκος!

Η Lapsha, που ζει στον Καναδά, δεν είναι μόνο ξεχωριστή για το φυσικό της χαρακτηριστικό, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο έχει κερδίσει την καρδιά των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η φωτογραφίες και τα βίντεο της έχουν καταφέρει να γίνουν viral, κάνοντάς τη διάσημη σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 110 χιλιάδες ακόλουθους.

Αν και η Lapsha δεν έχει ακόμα επικυρώσει επίσημα το ρεκόρ της στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, οι ιδιοκτήτες της είναι πεπεισμένοι ότι θα το καταφέρει, όταν ξεκινήσει η επίσημη διαδικασία. Ωστόσο, η τωρινή κάτοχος του τίτλου για τη μακρύτερη μύτη είναι η Έρις, επίσης ένας σκύλος Borzoi, με μύτη που φτάνει τα 22 εκατοστά.

- Advertisement -

Όσο για το πώς ζει η Lapsha με αυτήν τη μεγάλη μύτη; Οι ιδιοκτήτες της μας ενημερώνουν με χιούμορ και αγάπη, ότι «Είναι σημαντικό ο σκύλος μας να ξεκουράζεται ακουμπώντας τη μεγάλη του μύτη σε μια άνετη επιφάνεια όπως μαξιλάρια, κουβέρτες, κρεβάτια, ανθρώπους και καναπέδες».

Η ιστορία της Lapsha είναι το τέλειο παράδειγμα πώς η ιδιαιτερότητα, σε συνδυασμό με την αγάπη και την αποδοχή, μπορεί να δημιουργήσει ένα από τα πιο γλυκά και αγαπητά πρόσωπα στο διαδίκτυο.

- Advertisement -

Leave your vote

Share This Article
Leave a comment

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.