Κτηνωδία στο Δημοτικό σχολείο των Κεραμειών της Λέσβου: Άγνωστοι δηλητηρίασαν σκυλί μαθήτριας

By admin 1 Min Read

Mε μια πράξη απερίγραπτης κτηνωδίας, αναστατώθηκε το Δημοτικό Σχολείο των Κεραμειών στη Λέσβο. Άγνωστοι, για ακατανόητους λόγους, έριξαν φόλα στο σκύλο μιας μαθήτριας, την πρώτη μέρα επιστροφής στο σχολείο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, αντίκρισαν το τραγικό σκηνικό με το σκυλί, που ακολουθούσε πιστά κάθε πρωί την μαθήτρια, νεκρό στο προαύλιο. Το σκυλί, ονομαζόταν Σόφη και παρά την άμεση μεταφορά του στον κτηνίατρο, δεν τα κατάφερε να επιβιώσει.

Συγκλονίζει το γεγονός ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκύλος συνδέεται με θανατηφόρο περιστατικό στο συγκεκριμένο σχολείο. Πριν λίγους μήνες, ένας άλλος σκύλος, η Μπίνγκο, έπεσε θύμα άγνωστου, ο οποίος την πυροβόλησε, προκαλώντας διαδηλώσεις και αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο θάνατος της Σόφης ενισχύει την αίσθηση ανησυχίας στην τοπική κοινωνία, καθώς τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κτηνωδίας απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές αντιδράσεις από τις αρχές.

- Advertisement -

Η Σόφη, που είχε συμμετάσχει και στις διαδηλώσεις για το θάνατο της Μπίνγκο, αφήνει πίσω της μια πληγωμένη κοινωνία που αναρωτιέται για την ασφάλεια των τετράποδων φίλων της. Ελπίζουμε ότι οι αρμόδιες αρχές θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Leave your vote

Share This Article
Leave a comment

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.