Επίθεση με βιτριόλι: Έριξαν βιτριόλι σε σκύλο στα Χανιά – Αναζητείται ο δράστης

By admin 1 Min Read

Σε σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους των Χανίων το απίστευτο περιστατικό βάναυσης κακοποίησης ενός αβοήθητου σκύλου, το οποίο καταγγέλλεται από την οργάνωση «Προστασίας των Ζώων στα Χανιά».

Το τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε όταν εντοπίστηκε ένας σκύλος με μία τεράστια πληγή στην πλάτη του, η οποία φιλοξενούσε σκουλήκια. Πίσω από αυτή την αποτρόπαια εικόνα κρύβεται μια ακόμη πιο σοκαριστική αλήθεια: το ζώο είχε πέσει θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό, που προκάλεσε το βαθύ έγκαυμα.

Το σκυλί, που προφανώς για αρκετές ημέρες δεν είχε λάβει τη φροντίδα που χρειαζόταν, μεταφέρθηκε τελικά σε κτηνίατρο, όπου διαπιστώθηκε η κτηνωδία στην οποία υποβλήθηκε.

Ενώ το ζώο βρίσκεται πλέον υπό την περίθαλψη του κτηνίατρου, η οργάνωση και πολίτες της πόλης ζητούν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων αυτής της απάνθρωπης πράξης. Στη μεταξύ, γίνεται έρευνα για να βρεθεί ένα σπίτι που θα φιλοξενήσει τον σκύλο μετά την ανάρρωσή του.

- Advertisement -

Το περιστατικό αυτό υπενθυμίζει την ανάγκη για ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα δικαιώματα και την προστασία των ζώων, καθώς και την ανάγκη για αυστηρότερες ποινές για τους δράστες τέτοιων εγκλημάτων. Τα Χανιά, όπως και η ευρύτερη ελληνική κοινωνία, περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας.

Leave your vote

Share This Article
Leave a comment

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.